A v nej princ ukrytý
čaká na bozk
aby mohol byť slobodný
a uveril láske
ktorej veríš taktiež ty :)
13.08.2023 21:53:25 | Dávid
Jíťo vybavila se mi ...
Moje oblíbená pohádka.
Díky.
***
Pouze cituji:
"A tam spolu v lásce žili,
dlouhá léta šťastní byli."
***
Pouze dovětek:
Bereš domů i žabáky.
(Čáry ... Máry ... Cary.)
***
Ať se Ti daří.
*
13.08.2023 14:59:17 | Fialový metal