U Santošky jsou kaštany
Tati, mami,
tam seděla na lavičce
a malovala.
Ta malá holka uvnitř je
a vesele si prozpěvuje.
Tu čtvrtka šarmem disponuje.
A jde do Lidic,
pan učitel se směje.
Diplom dá si do pokoje.
Pro Lidice se srdce
v jásotu poděluje.
Kéž mír plave všude do naděje.
Přečteno 164x
Tipy 20
Poslední tipující: Vivien, Koala, jort1, narra peregrini, kudlankaW, Anfádis, Stanislav32, šerý, CULIKATÁ, IronDodo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)