Ty jsi měsíční svit, co mě osvětluje,
Tvůj jemný lesk mě uchvátí, do extáze přivádí
Tvé paprsky se po krajině rozlévají,
temnotu rozjasňují, klid a harmonii přinášejí
Tvůj zářivý pohled mě oslovuje,
k sobě mě jako magnetická síla přitahuje
Jsi průvodcem v nočním dobrodružství,
jistotu a naději mi dáváš, že nejsem sama
Měsíční svite, Tvá přitomnost je magická,
pocitem klidu a zázraku mě naplňuješ
Pod Tvým světlem stíny a příběhy tančí,
do světa snů a fantizie se unášet nechávám
Děkuji Ti, měsíční svite, za Tvou něžnou sílu,
že jsi tu pro mne, i když ostatní spí
Tvá záře mi připomíná, že ve tmě je vždy naděje,
že každá noc může být osvícena Tvým krásným svitem
Z mého pohledu, hezké dílko.Nejvíce mě oslovila třetí sloka: příběhy tančí...
Standa
03.09.2023 02:52:39 | Stanislav32