Hvězdy se na nebi jako diamanty třpytí,
jako ztracené duše, které cestu hledají
Měsíc se vysoko nad horizontem tyčí,
jako lesk stříbrný temnotu osvětluje
Hvězdy a Měsíc, jakýsi tajemný pár,
ve vesmírném tanci spojeni, který navěky trvá
Jsou to strážci noci, svědkové našich snů a přání,
nikdy neusínají, vždy nás pozorují
Hvězdy jsou jako prstýnky na nebeské ruce,
vzory a obrazy tvoří, které nás ohromují
Měsíc je jako zrcadlo, které světlo odráží,
v jeho odlesku naše naděje a touhy vidíme
Hvězdy a Měsíc, nekonečné bytosti,
které nás na naší pozemské cestě provázejí
Jsou to věčná světla v temnotě,
zdrojem inspirace a zázraků, které nás oživují
Hvězdy a Měsíc, symbolem krásy a mystiky,
připomínají nám, že ve vesmíru je pokaždé něco víc
S úžasem a úctou je pozorujeme,
s celým vesmírem se spojeni cítíme, jehož jsou součástí