Když hvězdy v temné noci padají,
má duše se tajnými přáními plní
Neznámé touhy, co v srdci mém hoří,
v hloubi duše své tajemství skrývají
Přání nevyslovené, jakýsi sen,
kterého se nedotkne nikdo nikdy jiný
Jsou jak hvězdy, co rychle padají,
v nekonečném prostoru se ztrácejí
Nevyslovená slova, tajemství má,
která jen ve vzduchu viset zůstávají
Někdy se ptám, co by se stalo.
kdybych je odvážně nahlas pověděla
Ale hvězdy padají a já je sleduji,
svá přání uvnitř ponechávám
Možná jednoho dne se splní,
konečně je budu moci vyříkat
Tak ať hvězdy padají, přání se plní,
v noci temné, ať světla se dotknou
Ať se duch můj je vyřknout odváží,
mé nevyslovené přání se skutečností stane