Poslouchám déšť, jak po střeše si tančí
Radostí v okapech si klokotá
Kapičky z oblohy se snáší
Čeká je svižná gavota
Dva kroky zpátky, čtyři sem,
Do větru lehká úklona
Tančit se bude, dokud neusnem
Pak teprv spadne opona
Jen déšť má z umělců bohu libé nápady. Zašumí a zatančí všem, bez finanční náhrady.*
Rád jsem si přišel*
14.09.2023 18:27:04 | šerý