Maminka mi říkala
vyhraješ to jistě
porota mě vyhnala
ať to zkusím příště
Pětkrát jsem se umýval
máchal tělo v tůni
kožich řádně vyčesal
nešetřil jsem vůni
Dokonce i kamarád
zajíc rychle pláchnul
přesto že mě měl moc rád
strašně prý jsem páchnul
Je fakt, že to někdy vymejt nejde a jak někdo někomu nevoní je to průser na celý život.
24.09.2023 18:47:50 | nehledaná