4 roční období
Modrý motýl na jaře líta
sedne na květ
svěží vzduch ho ovíva,
V létě je to veselejší
všechno kvete do krásy
sluníčko nám navrátí úsměv na tváři,
Na podzim už slunce zívá
pomalí vše usíná,
blíží se k nám paní zima
Bílé nic a žádný hic
k tomu pár rukavic
V krbu oheň vzplane
každý pod strom dostane
co si přál
snad i klid.
Přečteno 165x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, Anfádis, Psavec, CULIKATÁ, IronDodo, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)