Podzim
Podzim krásný je,
když listí nahodí své tony
opatrně potom vstupovat
do této překrásné zóny.
Větší krása nastane
za slunečního svitu,
kdy každý lístek dostane
barevného citu.
A co procházka v lese
po barevné uličce
pořádně si to vychutnat,
než překvapí nás vánice.
Stromy pak svléknou
své letní šaty,
my potom vytáhneme
zimní kabáty.
Než se však svlečou,
chvíli to trvá,
do jara nastane
ta chladná doba.