Mlžný opar nad ránem
Závoj z tisíce potrhaných pavučin
Země
která pláče nahoru
a vzduch, který saje její slzy
Příkrov krajiny
zachumlané v huňaté dece nostalgie
z beránků, vlny a mraků
dece
jako noční můry
a dlouhé letní noci
a strach
z úzkých černých nožiček
které splétají zranitelné vlákno bezbarví
nit toho roztrhaného mléka
které dnes ráno usedlo na rozespalé lány