Trpasličí pohled
Mravenečku malinký
jaký pohled na svět míváš?
Bydlíš v malém kopečku
daleko z něj nevylízáš.
Na to jak jsi maličký
máš pořád spoustu práce,
staráš se o své vajíčka,
neboť si jejich strážce.
Tvůj pohled je jistě děsivý,
když se nad tebou někdo sklání,
bojíš se o svůj domov,
na obranu nikoho nemáš k mání.
Nikdo ti nechce ublížit,
kopečky si stavěj dál,
jestli tě mohu poprosit,
tak nejlépe v lesu opodál.
Krásná a super fotky!
30.09.2023 04:29:25 | Alala
Děkuji Alala , fotečky dělala moje šikovná dcerka. Má pořádný foťák, ráda fotí krásné věci. Někdy sice pošlu foto i z mobilu, to už je v horší kvalitě.
30.09.2023 04:34:37 | Marťas9
Miloučké psaní, mravenečku maličký, stav si v lese chodbičky, tam chaloupky nevadí:-)
27.09.2023 10:03:22 | CULIKATÁ