Ahoj :) Páči sa mi. Niečo z poézie a dejovosť z prózy. Niektoré rýmy mi ale prídu skôr na obtiaž... :) ale tiež to robím :)
z čierneho srdca urobiť oranžové... pekné...
ale máš to tam dvakrát
pekný deň ešte... a nech ti to píše
30.09.2023 06:41:05 | jablonka
Děkuji ano máš pravdu i mě se zdají někdy křečovité rýmy a opakující se srdce x krát ale asi to tak mělo být v tu chvíli. je spojená s pocity. Kéž by šlo mi psát. Děkuji. Opatruj se.iTYpiš:-)
30.09.2023 07:23:01 | zde.neck