První mrazíky
První mrazíky
vyřešit skleníky,
posbírat úrodu
nečekat na nehodu.
Vytáhnout foťáček,
nastavit hledáček,
otevřít domeček,
vyhledat kvíteček.
Přivstat si brzy
ať mráz na kytkách drží.
Rozhlédnout, a nedýchat
rychle fotit, pospíchat.
Mrazivé ozdoby
zůstanou do doby,
než vyjde sluníčko
ohřeje všecičko.
Fotky jsou nádherné
kytičky nadměrné,
mrazík je poprášil
svou mocí přikrášlil.
no to snad ještě nee :o
02.10.2023 09:48:27 | stormeater
Určitě né Storme, fotky jsou z minulého roku a zatím u nás bylo max plus 5, už to ale straší
02.10.2023 17:46:37 | Marťas9
Jé i tvé fotky hladí a řádky jako karafiáty,i když zimní období se blíží.
02.10.2023 09:18:53 | mkinka