Vnímám....
ten krásný pocit uvnitř sebe
kdy cítím vůni mezí, luk i lesů
a nad hlavou vidím klidné, modré nebe.
Vnímám....
zvuky přírody všude kolem
jsou mojí součástí
mou Láskou, radostí i bolem.
Však dnes je všude ten vzácný klid
jen listí stromů tiše ševelí.
Rosa studí, příroda se budí
a já vnímám....
Ten dnešní den - bude krásný a veselý.
Nádherné. Taková optimistka jsi, to potěší každého. sT.
07.03.2024 21:02:23 | Paulín
Tak to máš pravdu.Optomistka jsem celý Život :-)
Děkuji za všechny Tvé navštívení, opravdu si toho vážím.
Krásné dny Ti přeji.
11.03.2024 22:09:57 | Jarunka
Vnímáš krásu všedních dní,
vždyť každý je krásně nevšední... děkuji, pohladila:)
Objímám Jaruško (*)
08.11.2023 21:40:16 | Emily Říhová
Krása. A byl jako vymalovaný:-)
04.10.2023 21:36:51 | CULIKATÁ
Byl, jenže potom přišel den druhý. O něm zítra...
Děkuji, že jsi si přečetla .-)
04.10.2023 21:42:38 | Jarunka