Anotace: Když nemůžeš odolat
Léto je pryč a já mám zas naspěch
Podzim už ze dne pořádně ukrojil
Vichr mi rozcuchal rezavé copy
A tráva zmáčela boty durch…
Ale tváře! – tváře mi i v tom chladnu hoří
Touhou
Láskou
Námahou z toho stoupání
Ohlídnu se a vidím Tvůj úsměv od ucha k uchu
Dnes do těch hor před ničím neutíkám
Jen poslouchám
Vábení