Krásný podzim
Léto je už tu tam
listí ze stromů dolů tam
Léto je už tu tam
nikdo nechce být sám
Léto je už tu tam
tma ráno i brzo večer
Léto je už tu tam
noci dlouhé jsou slunce poskromnu
Léto je už tu tam
listí ze stromů opadává hraje všemy barvami
Zima nás bude mít ráda
a nebudou kruté mrazy
a nebude sněhu převelice
Napsal AKras