V noc temnou proměnil se den
Bubnují kapky na činely střech
Svět zmizel pod černým deštníkem
A možná trochu zadržuje dech
Dnes pláče nebe za všechny lásky
I za ty, na které slzy nezbyly,
Uplavou i odpovědi na otázky
Jež na zeď psané kapky omyly
Celý obzor pokrývají mraky
Bubliny nadějí praskly v kalužích
Jen v teple ohně můžeme se zasnít
Jak v létě spávali jsme na růžích
Elce pelce tři deštníky. Přesto vody po kotníky. Tvé verše tak šťavnaté, nejsou suchý. Já k tvým veršům žíznivý a nejsem hluchý*
28.10.2023 00:37:22 | šerý
Moc krásné-s něhou-s Láskou-i s melancholií či smutkem napsáno, milá Lexi :)*
Déšť miluji :)
Objímám Tě a přeji Ti velmi příjemný večer :)*
27.10.2023 21:26:27 | Ondra