Nádherný podzim
hrající všemi barvami
všemi barvami listí
padající ze stromů
padající ze stromů
každý zná tu nádheru
každý zná tu nádheru
jednou do roka
jednou do roka
každému lahodící
každému lahodící barvy podzimu
Napsal Spisovatel Akras