Viděl jsem obří záblesk naděje
Jak padá kometa a na mě se pěkně směje
Přede mnou se tvoří Koalí svět
Který nikdy nesmí zmizet
Nejlepší pocit je tu jen tak sedět
A to že koaly jsou v bezpečí vědět
Zapadá slunce směrem nahoru
Doufám že navždy budu na vrcholu..