Vlk se tiše plíží tmou,
nechává tmu samotnou.
Ke svým druhům klidně míří,
všude listí, drobné chmýří.
Podzim všude nastupuje,
šeromlha se prohlubuje.
Vlk nehledá Kalkulku,
vyměnil ji za lulku.
V hloubi lesa pokuřuje
dým při chůzi odfukuje.
Na pohádky nevěří,
temný les zná se zvěří.
Není hodný, není špatný,
je to prostě vlk úchvatný.
Co sežere, břicho schvátí
a už více nenavrátí.
Nezná ani babičku,
po víně má opičku.
Jen myslivce, toho se bojí,
na podzim se všude rojí,
do křoví před ním zaleze,
teprve po západu vyleze.
V hubě lulka, z níž se kouří,
i když svět se kolem bouří,
tenhle vlk se usmívá,
dobře se mu usíná.
Bojím se myslivce.
Má hezké dcery.
Flintu přes rameno.
A broky se solí ...
Bolí ...
***
Úsměv mám.
Díky Jupiterko.
08.11.2023 12:57:38 | Fialový metal