Anotace: Pro dnešní vítr..
Přišel jsem si hrát,listí spočítat.
Přichází můj čas,chci vás ovívat.
Z dálky letím k vám,přihlížím rád dětským hrám.
V zimě fujavici rád si udělám,do komínů se pak podívám.
Sníh vám hory nesu,do údolích nechcu.
Po mořích se toulám,vyhýbám se rourám.
Jsem jen vítr,sluha,pán...?