Vítr vane mrazem po krajině,
sníh se leskne na větvích stromů
Zima se královsky usadila,
krásou svou srdce rozpouští
Bílá přikrývka zem pokrývá,
ticho vládne v přírodě této
Chlad za oknem rozehřívá srdce,
čas, kdy venku se ukazuje kouzlo
Děti na sněhu sněhuláky staví,
koulemi se vrhají navzájem
Radost a smích vzduch zaplňuje,
toto období všechny rozesměje
Sáně se po zasněžených kopcích prohání,
ledy se na zamrzlých jezerech vytvoří
Krása zimy je nepřekonatelná,
vždyť kolik zázraků nám přináší
Když vycházíme do mrazivého světa,
oddechujeme vzduchem čerstvým
Naše kroky stopy ve sněhu zanechávají,
zima nám dává pocit opravdového života
Tak zima s jasnou tváří přichází,
my ji vítáme s otevřenou náručí
Roční období plné kouzel a radosti,
zima, Tvá přítomnost nás naplňuje blahem