Anotace: Dnes byla příroda vlídná, něžná a nabídla mi spoustu krásných prožítků s odměnou....
Dnes měla jsem překrásný den
já mohla se toulat zimním, bílým krajem.
Ledňáček mě vítal - měl modrý šat
kde skrýš má, vím já jen.
Mlhy si létaly nad lesem
a jehličí ze stromů jemně padalo dolů.
Bystřina zurčela, voněl mech
a já se k večeru pomalu vracela domů.
Na cestě vidím něco pěkného
a překvapilo mě to maličko.
Někdo zde zanechal krásný vzkaz
z listí složené srdíčko.
Tomu, kdo složil jej
ze srdce děkuji.
Možná tím srdíčkem vzkázat chtěl
..lidé, také Vás miluji...
Ano, nejkrásnější dar. Od srdce.
29.02.2024 20:20:23 | Paulín
Ano a to doslova.
Já Ti Pavle od srdce děkuji, za všechny milé komentáře. I když si tady někteří stěžují,že není správné komentovat, mně každý komentář a navštívení potěší a vážím si toho. Vím, že nejsem kdo ví- jaký básník, zda-li vůbec nějaký, ale píšu tak, jak cítím. Píšu srdcem a vše tak, jak to vnímám já. Pokud se to aspoň trošku líbí, těší mě to.
Ještě jednou Ti moc děkuji a přeji jen to dobré.
Krásné dny.
02.03.2024 17:17:13 | Jarunka
Jaruško milá, ta pohladila,
do srdce další světlo vlila
Děkuji (*) a PPÚ*
25.12.2023 21:48:57 | Emily Říhová
S empatií a láskou ke kraji. Kde Ledňáček tajné hnízdo má, a kde vlnky v bystřinkách šeptají.
Tvá pokora k životu, je prostě úžásná!*
11.12.2023 00:10:46 | šerý