Děvčátka bez krásy
země je uhasí
vítr ten protiva
tahá je za vlasy
a když je vytáhne
hlubinu otvírá
první z těch děvčátek
padá a umírá
střechy nic nevidí
neslyší necítí
nebe se v úžasu
nad nimi rozsvítí
šedivá peřina
už hořet začíná
děvčátka padají
a po nich...