Sněhové vločky
konečně koncem roky přišly
nádherně bílé třpytotající se
nadherně bílé
tančí jedna mezi druhou
dopají jedna za druhou
dopají jedna za druhou
tvoří krásný bílý sníh
tvoří krásný bilý sníh
na střechách na stromech
pokrývají vše
je to krásná podívaná
Spisovatel Akras