Anotace: Letošní zima si zaslouží pár miniaturek.
Mráz
Ledovým dechemteď zlíbal dívkám tvářevěk mu nevadí
Zima
Sněhem a mrazemvyzbrojila počasízimní královna
Bouře
Sněhová bouřevěrně slouží své panílidi nešetří
Krásné miniaturky, jen co je pravda:-)*
30.12.2023 20:25:03 | cappuccinogirl
Parádní mini. Aktuální datem, ale neaktuální počasím... :)
30.12.2023 14:59:01 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?