Stromy
stromy zkroucené jak skupiny paralytiků
schýlené jak cesta Krista zapínaná na poslední křížek
Pružinou paprsku sem slunce nedosáhne
paprsek má jak malomocnou dýku
Železní vrabci na nich ostrá
hnízda staví
i rubínový strnad i železný čížek
Možná si dám místo knoflíků křížky jako spoustu rozcestí... a železného ptáčka chytím do klece... pěkné je to.
14.01.2024 20:57:42 | Rafinka