Lachtani
Lachtan ba i lachtanice,
přemýšlejí o fyzice,
počítají v notese,
oč je voda nadnese.
Tuleni
Tuleni se rádi tulí,
kdo je sám ten smutně bulí,
tuleňátko maličké,
hned se tulí k matičce.
Mroži
Velký sněm teď mroži mají,
lenoší vždy, když se nají,
potom si kly poměří,
kdo je vítěz ověří.
Neskutečné zvířatka byli jsme se na ně podívat v Marinelandu ve Francii,
14.01.2024 10:14:32 | Marťas9
Dokážu si představit dětskou obrázkovou knížku o zvířatech doprovázenou tvými miniaturkami.
Myslím, že by se líbila:)
13.01.2024 21:45:32 | Žluťák
A už Ti to hezky s veselou básní, tak snad už je covid na ústupu a je lépe.
13.01.2024 21:44:56 | CULIKATÁ