Když mrzne
Zima vykouzlila třpytky sněhu,
kapky vody zastavila v běhu,
rampouchy v paprscích se blyští,
můj povzdech se v jinovatce tříští.
Mráz maluje po sklech mandaly,
ledové obrazce, krystaly...
do zkřehlých dlaní foukám teplý dech,
příchod jara bych chtěla spočítat na prstech.
Přečteno 172x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, mkinka, Psavec, Anfádis, Jan Kacíř, IronDodo, Ďábel sám, o3_gambit, Marťas9, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)