Sněží
v nehybném vzduchu
Horkovzdušné balóny
létají a padají
a explodují
v nádherných barvách neznáma
Paničtí harlekýni a pieroti
se sebevražednými sklony nebo myšlenkami
na útěku před sebou samými
Blázni kteří
pochopili svět
Písčité blány a nevěsty, co chodí po vodě
si den co den podřezávají žíly
tisíckrát
že už jim všechna krev vytekla...
Zvláštní
A ty děti to mají tak rády
To znavené umírání perleťových dam
Celý svět zbledl z toho podivného smutku
jenž pohřbil zas
Možná mu zrudly oči od pláče
A možná to jsou omrzliny
Protože
zamrzá