Anotace: Do jara nám sice ještě pár měsíců zbývá, ale zkusím trochu nahlédnout do blízké budoucnosti a navodit tu již trochu jarní atmosféry...
Taky jsem už načatá jarem, brzy pošlu, krásnou jsi tu navodil atmosféru.
31.01.2024 13:23:02 | Marťas9
Sedmikrásná dívka... milounká báseňka:-)*
31.01.2024 13:03:06 | cappuccinogirl
Už to tu připravuji na jaro, Terccinko!
Už tu kdesi mám třeba tohle:
Jaro se něžně pohupuje
v bocích, jak kráska mámivá,
srdce vylézá ze své sluje
a něžnou touhou ožívá!
Paprsky slunce prohřívají
mé kosti zimou prokřehlé,
ptáčkové sladce zazpívají
mi píseň Lásky ztracené...
Však něco končí, jiné přijde,
naděje v srdci žije dál,
věřím, že šťastná hvězda vyjde,
život se změní v karneval...
To si vybrala i Maura, aby mne ve své recenzi učinila nesmrtelným...;-)
31.01.2024 13:14:47 | Kozoroh 1
Pěkná.
31.01.2024 11:58:22 | Žluťák