Zima
Zima je tu zase a zase
jako každý rokpo podzimu krokpo podzimu krokje tu zima rok co rok
mrzne až praštíokenice plné malovánekmrzne až praštík tomu hustě sněží
zimních čas radovánek
zima je tu každý rok zase a zas
Spisovatel-Akras
Pěkné,akrasi.
02.02.2024 17:59:03 | mkinka
Děkuji, ještě jsem trochu vychytal, celkem se povedla mno. Děkuji moc za hodnocení.
02.02.2024 18:12:16 | Akras
Rádo se stalo.
02.02.2024 18:13:19 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?