Zimní tma
Anotace: Když přijde zimní deprese
Za zimního rozbřesku
kde tváře zebou až pálí
slunce vychází na stezku
kde světu se ztrácí v dáli...
Za ledového rozbřesku
kdy umlkají všichni ptáci
bez slunečního paprsku
ve smutku vše se ztrácí...
Za temného rozbřesku
když vše se mění v led
duše se halí do stesku
nevlídný je k nám svět...
Až přijde rozbřesk jarní
kol nás se svět rozzáří
my s úsměvem na tváři
bude opět radost zpět...
Přečteno 162x
Tipy 14
Poslední tipující: Papagena, o3_gambit, Kan, Marten, Narragan, Dračí, Psavec, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (3)