Útěcha
Lidské mysli zbytečnosti
ztrácejí se ve Tvé srsti
v krátkých chvílích bez neštěstí.
Ty miluješ bez podmínek,
cítíš bytost bez myšlenek
v přítomnosti bez vzpomínek.
Spící lidské smysly budíš,
nutnost užít slova ničíš,
zapomenutému učíš.
Pohled na Tvé vlčí rysy,
stále stejné jako kdysi,
dovede mě tam, kde Ty jsi.
Přečteno 192x
Tipy 15
Poslední tipující: zde.neck, Rafinka, Marťas9, cappuccinogirl, Psavec, Frr, Kan, Dračí, o3_gambit, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)