Únor
Anotace: Dnes cestou z práce, zase to stejné sídliště
Zvuk kroků tříští se o zídku podél cesty
Kapky deště jako tichý doprovod
Stromy s nadějí nastavují větve ze všech stran
nechávají si omýt staré šrámy
s vírou, že tentokrát zmizí
Déšť vůbec neměl přijít
je čas bílých polí
ptáci a sněženky ale vědí své
křičí do světa,
že jaro už je všude
Přečteno 128x
Tipy 12
Poslední tipující: Pacik, Rafinka, o3_gambit, Protos1182, Psavec, martinaV, Chane, Acortai, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)