Protest paní Zima chystá,
moc ji není do zpěvu,
Mrazík selhal, věc to jistá,
vyčítá mu nevěru.
Velký lenoch jsi, můj milý,
vždyť máš přece pracovat,
napni proto svoje síly,
mám se o tě strachovat?
Nebaví mě, vzácná paní,
dělat ledy, rampouchy,
přijde jaro se svou zbraní,
pokvetou zas blatouchy.
Myslím, že se Mrazík ještě vrátí, jak má ve zvyku, ale jaro je jaro... ;-)
Pěkné verše!
10.02.2024 16:21:43 | Rafinka
Supr... ale Mrazík kecá. Prej ještě koncem února si zalaškuje.
09.02.2024 22:41:00 | Jiří I.Zahradník
Super...a musím fofrem dodat: Nic proti rampouchům, ale blatouchy jsou lepší:-):-):-)
09.02.2024 22:35:34 | cappuccinogirl