Jsem na horách beze sněhu,
to je jako když necítíte něhu,
to je jako smích bez slz,
to je jako láska bez naplnění.
A i když tu sníh zatím není,
ten poprasek se teď už cení,
tak snad zítra dojde i na chumelení.
Jako v hospodě bez piva... vím jak se cítíš;-)
17.02.2024 11:53:17 | Žluťák