Anotace: jarní rozjímání při termodynamice, které nemá s termodynamikou nic společného
Konečně jsme si přečetl báseň, která není psaná onou monotónní písňovou formou (ne že by nebyla pěkná, ale časem omrzí). Jsem rád, že se i dnes najde člověk, který dá veršům volnost a oprostí se od zábran, píše ze srdce a nenechá se omezovat vymezenými normami. Jen tak dále.
02.09.2007 09:01:00 | sir Koli
juj Zubříku,tak takovym podobným básním moc nerozumím...ja nejsem znalec a když se to nerýmuje,málo mi to říká,ale ta první sloka je hezká:-)
09.05.2007 20:46:00 | carstin