Měsíc
Měsíc svítící na obloze
Měsíc svítící na obloze v úplňku
Měsíc na obloze svítící
Měsíc svítící v úplňku nedá nám spát
Měsíc a jeho silný příliv a odliv
Měsíc když svítí v úplňku
Nikomu se nechce spát
Spát se nikomu nechce
Je to síla přírody a gravitace
gravitace mezi Zemí a Měsícem
Mezi Měsícem a Zemí uz po statisíciletí
To je náš krásný Měsíc
Svítící na obloze při úplňku.
Napsal Spisovatel-Akras
Nádherné převelmi.. Zvláštně příjemně poskládané verše
04.03.2024 12:02:16 | Tóny duše