...
podivně rychle
všechno se střídá
jak roční období
na stálost bída!
v zimě je teplo
a jako v létě prší?
stopy to nechává
podivné v duších
zimu jsme přežili
a jaro je časný
prokletí zlomili?
je nad slunce jasný
že žádný rok není
jako ten druhý
jen kruhy se vrší
v divný letokruhy
...