Příchod jara
Jaro se k nám blíží
budeme žíti v jiné říši.
Říši plné pohádek
slunce, květů, zahrádek.
Otočíme prstenem
vypěstujeme, co dovedem.
Sedneme si do křesílka,
kochat se barvou od motýlka.
Ptáci budou k tomu zpívat,
Kosáci z trávy žížaly vybírat.
Včelky opylovat první květy
vnímat krásu bez jediné věty.