Přichází jaro
Přichází jaro už aby tu bylo
jaro přichází
jaro přichází
všechno kolem kvete raší z poupěte
raší z poupěte
raší z poupěte každý keř i strom
sem tam přiletí bouřka a sní hrom
jaro přichází
vše raší na květ sametová vůně vzduchu
sametová vůně vzduchu, tak krásně vonící
jen jednou do roka vůně líbezná
líbezná vůně jara
Přicházející jaro
Napsal Spisovatel - AKras