- Déšť -
snášející se kapky deště z nebe
jedna střídá druhou
tančí mezi sebou
snášející se kapky z nebes
na úrodnou zemi
snášející se kapky z nebe
úroda velká bude
hlavně z jara
kdy všechna příroda to potřebuje
aby zavlažená byla
a všechno od jara rostlo a rašilo na květ
tak to má ten náš kulaťoučký svět
každé kapky z nebes je potřeba
Déšť
Napsal Spisovatel - AKras