Ranní rosa
Ranní rosa
ranní rosa v trávě
třpytící se ve slunci
mlžným oparem
kapka po kapce
stéká po stéblech trávy
stéká po stéblech trávy
utvoří na malém lístečku
loužičku
slunce pomalu stoupá výš
mlžný opar mizí
ranní rosa též
Napsal - Spisovatel Akras