Východ slunce
Východ slunce
je nádherná podívaná
hnedle zrána je celá obloha očarována
celá obloha někdy do oražova je
sem tam obláček nachový,
sluníčko nám vše napoví
už pomaličku vychází, je vidět tetelení
nad tento pohled snad není
slunce vychází, je to nádhera překrásná
obloha je tak jasná a barví se do modra
slunce už vyšlo, je to krása nesmírná
svítí svými paprsky po celém kraji
všichni ze slunce radost mají
naše slunce
Napsal - Spisovatel Akras
Napsáno je to moc hezky...je to hladivý slunečníma paprskama:-)*
15.03.2024 13:11:30 | cappuccinogirl