Sněhem kráčej
čárou lajky
Jedna v druhé
světem sajgy
Smečka celá
jako vlčí
obojky má
chvosty točí
Zvěře pas
chyť se sžít
Z potoku
s nimi pít
Není trest
za lovy
Smečka ti
zaloví
Lajka sní
jako pes
Běž a sni
probuď vřes
Svolení
nehledej
Miluješ,
nečekej