Jdu naproti Dni
Rostou před očima
Siluety domů
Ze sna se probouzí
Okna zahálčivá
Nastává bod zlomu
Zdravím barevné Ráno
Rozhodl Vesmír
Že Noc
Má vystaráno
Protentokrát
Nastal nový den,
slunko vytáhlo nás z postelí
Když slunce krásně svítí
je snadné být veselý
Však právě zalezlo za mraky
Kdybych mohla,
zalezla bych někam taky ;-)
05.04.2024 08:39:51 | kozorožka
Toliko o optimismu... protentokrát:-)
05.04.2024 08:30:33 | Žluťák