Anotace: to je další možnost jak chválit přírodu Beskyd. Ba, Beskydy jsou jen jedny.
Beskydy?
Boží brána!
Bača, beránci, brynza
bačkory, blahobyt, blaženost.
Bezpochyby Beskydské blues.
Bůh blesků boří blankyt.
Burácí, blesky bičují Beskydy.
Bláto, bahno.
Bezčasí, běs.
Brána Božího blankytu.
Bez blesků.
Blaženost!
Bohumilé blues.
Boží bozky.
Beránci bez bázně.
Bača, brynza, bačkory.
Ba, Bohulibé Beskydy...