Krajinou jdu
oblaka plynou mi nad hlavou
náhle...
Jako by někdo šeptal...
Sluchu nám dopřej
člověče...
Nespěchej
tvůj čas
neuteče...
As propůjčil jim větřík
svůj hlas...
V nitru mém působí
vzrušení...
Nádherný
niterní
jas...
Zastavím...
Kroky mé dozněly
a v kouzlu ticha
podléhám pocitu...
Cítím tóny...
Vidím auru...
Vše,vše kolem dýchá...
Ne,nemohu říci že...
Obloha,oblaka,krajina
že věc je bezduchá...
Živý je celý svět
když duše naslouchá...