Poslední pohled
Létáme jako ptáci ve větru
Doufáme a přejeme si potkat naši kometu
Vnitřně každý skoro vyhořelý
Žijeme bez hlavy a páteře
Vlivní říkají, jaké máme mít v ústech slova
Jsme u podstaty zas a znova
Držím svoji mysl pevně v rukou
Nechci zničený svět a děti v otroctví
Chci, aby při východu slunce měli ještě vodu čerstvou
Za každého jeden nový strom
Kéž by zazněl děsivý poslední hrom
A vůdci padli z velké výšky
A všude, kde nyní továrna jest, byly už jen pampelišky
Probudím se snad jednoho rána
Otevřu okno a uvidím jen jak otevírá se nám velká brána.
Přečteno 81x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, mkinka, zase já, Frr
Komentáře (0)